dobro se poznaju

Bilić: Modrić je fantastičan momak, sjajno odgojen i moralna osoba

11.07.2017.
u 21:34

Nakon dosta turbulentne prošle sezone, Slaven Bilić kreće u pripreme za novu s West Hamom. A u intervjuu za Novu TV pretresao je i vruće domaće teme.

Dotaknuo se i Luke Modrića i hajke na kapetana reprezentacije. Bilić jako dobro poznaje Modrića, vodio ga je godinama u  mladoj i A reprezentaciji. I bez suzdržavanja naglasio je:

"Ja sam pravnik i legalist. Ne mogu govoriti o sudskim stvarima, nisam ni pratio taj slučaj temeljito. Zvao sam Luku nakon te hajke, čujemo se često, imao sam potrebu nazvati i njega i njegova oca Stipu. Jedino što o njemu mogu reći je isključivo pozitivno, samo naj naj, i to ne o njemu kao igraču nego kao osobi. Ne mogu ništa drugo reći nego ekstremno pozitivno, on je fantastičan momak, sjajno odgojen i moralna osoba. On i cijela njegova obitelj."

O HNL-u:

"Dobro je što se pojavila Rijeka. Iako se ona nije pojavila sad nego prije nekoliko godina, ali dobro je da je osvojila prvo mjesto. Mene najviše zanima Hajduk, koji stalno ide gore dolje. Sad je opet jako pozitivno, ljeto je uvijek pozitivno, puno nadanja, ali za nešto više treba se popraviti ekonomija. Ako nema Agrokora, nema ni Hajduka. Pa i nama u Engleskoj treba novca, a mi imamo 100 milijuna funti od TV prava."

Prisjetio se pošle sezone:

"Bila je turbulentna sezona, jer prešli smo na novi stadion, bila su veća očekivanja, završili smo 11. s isto bodova kao deseti, što je realno za West Ham. Nije super niti neočekivano."

Novu sezonu otvara protiv Mourinhova Manchester Uniteda.

"Ne, nismo Mourinho i ja popili vino, ali drag mi je, a osjećam da sam i ja njemu. Kad god igramo protiv njih, sjednemo u kancelatiji..., velikan je. Neki govore ovo i ono, kako igra, ali on je obilježio zadnjih 15 godina nogometa."

"Veliki sam optimist uoči sezone, lanjska sezona nam je velika škola i osnažila nas je jer smo izgradili karakter pojedinačno i kao momčad."

Kaže da su svote koje se okreću u nogometu besmislene:

"Već dugo nema smisla ako pričamo o životu ljudi, vrte se cifre koje ne bi smjele biti u nogometu, nogomet je sport za raju bio i trebao bi to ostati. Ali događa se to i u drugim sportovima, pa glazbi... eto Bieber zarađuje stoput više nego što su zarađivali Roling Stonesi, da ne govorim o Led Zeppelinu, Elvosu Presleyu. Sve je puklo, ništa nije realno."

A reprezentacija?

"Protiv Islanda nismo igrali dobro, bila je to tipična 0:0 utakmica, i trebala je tako završiti, ali uvijek možete primiti i dati gol. Zakomplicirali smo situaciju, ali ne treba pretjetrano kritizirati i biti negativan. Još smo prvi, imamo dobar raspored, a ne vjerujem baš da će Island do kraja pobijediti četiri utakmice", zaključio je Bilić za Novu TV, prenosi Goal.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije