Pripreme za Europu

Bijeljinci u Europi priželjkuju Rabotnički - to bi bio rival po mjeri

14.06.2016.
u 10:00

Nogometaši Radnika pripremaju se za europske nastupe i polako sklapaju tim za novu sezonu. Bijeljinci su tako na pragu dogovora sa svojim bivšim defenzivcem Jovom Kojićem koji bi trebao zauzeti svoje mjesto u obrani, a protekle sezone je s uspjehom nosio dres Čelika. Uz njega, u Bijeljinu dolazi i Dušan Martinović, vezni igrač Jagodine. On je u Super ligi Srbije pružao vrlo dobre igre za razliku od njegovih suigrača. S njima bi klub definitivno dobio na kvaliteti i popunio prazna mjesta nakon odlazaka nekoliko nogometaša.

Pripreme u izolaciji

Ranije su klub pojačali vratar Mladen Lučić, koji se u klub u kome je ranije već branio vratio iz Slavije, i lijevi bočni Nikola Čelebić koji je u prošloj sezoni nastupao za crnogorskog prvoligaša Bokelja iz Kotora. - Atletski dio priprema obavljamo u Bijeljini, a zatim ćemo se 7 dana povući u izolaciju gdje ćemo se na miru pripremati za prvu utakmicu prvog kola UEFA-ine Europske lige. Ako se plasiramo i u 2. kolo, to će značiti da ćemo za prave pripreme imati samo ta dva tjedna i zbog toga ih moramo maksimalno iskoristiti. Rukovodstvo kluba čini napore kako bi igrački kadar bio kompletiran. Doveli smo igrače na pozicije koje smo trebali popuniti, ali sigurno ima još posla, istaknuo je trener Radnika Slavko Petrović.

Priželjkuju se Makedonci

Radnik su napustili vratar Asmir Avdukić, Dušan Hodžić, Adnan Šećerović i Slobodan Jakovljević. Ždrijeb za Europsku ligu je 20. lipnja.

- Kada se pogleda popis rivala, sigurno je kako bismo voljeli u prvom kolu sastati se s Rabotničkim. To je rival po mjeri u svakom pogledu. Kako igrački tako i po daljini, uz osmijeh zaključuje trener Petrović koji se oporavio nakon prometne nesreće. Radnik će svoje utakmice u Europskoj ligi igrati u Banjoj Luci. •

Još jedan odlazak iz Radnika. Slobodan Jakovljević je nakon isteka ugovora s bijeljinskim klubom pronašao za sebe novi angažman.

Odlični obrambeni igrač nije se uspio dogovoriti s Radnikom o nastavku suradnje na obostrano zadovoljstvo, pa je prihvatio dobru ponudu prvaka Bosne i Hercegovine mostarskog Zrinjskog i u novoj sezoni nastupit će za plemiće. Tako Jakovljeviću neće izmaći europska natjecanja jer će biti u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije