VEČERAS BiH - Andora (20.45 sati)

BiH može nastupiti 
u najjačem sastavu

andora
06.09.2015.
u 10:03

Reprezentaciji BiH večeras (20.45 sati) je protivnik Andora, ekipa koja definitivno nije na našoj razini. Večerašnji gosti su, naime, već 12 uzastopnih mečeva bez pogotka, a imaju i 50 uzastopnih poraza, a BiH je ovo 50. utakmica u UEFA kvalifikacijama za Euro i gotovo sa sigurnošću možemo reći da ćemo ovaj mali jubilej obilježiti pobjedom. E sad, jedino realno pitanje jest - s kojom će razlikom slaviti BiH. Sastav bi trebao pokazati kako Meša ne podcjenjuje protivnika, pa će tako na teren većina onih koji su igrali i posljednja dva susreta.

Ozbiljnost

- Već smo igrali protiv njih i pobijedili, kaže nam Baždarević koji naglašava jednu bitnu stvar. 
- Moramo biti ozbiljni i odigrati maksimalno profesionalno jer svaka utakmica, bilo da se igra protiv Belgije ili Andore, u konačnici donosi tri boda koja su nam neophodna, kaže nam izbornik BiH koji se više ne želi osvrtati na susret protiv Belgijaca.
- Izgubili smo i naravno da žalim zbog toga, ali već sad nam slijedi susret s Andorom gdje moramo pokazati napredak. Nisam čovjek koji podcjenjuje, ali Andoru moramo pobijediti kako bismo vratili samopouzdanje. Izbornik bh. vrste naglašava kako će njegovi igrači u utakmicu ući kao da Andora vodi 2:0, te da će se tako i ponašati na terenu, a nije isključeno da se početna postava, u odnosu na Izrael i Belgiju, promijeni.
- Protivnik nije Belgija, ali naš cilj je pobjeda jer su nam bodovi itekako potrebni. Ne bih ulazio u rasprave oko toga kako ćemo i u kojoj taktici igrati jer red je da to najprije priopćim igračima, naglasio je Baždarević kojeg smo upitali i za ozljedu Emira Spahića.

Spahić će igrati

- Emir je trenirao i ako osjeti da može, igrat će.
Razgovarat ću s njim prije nego odredim sastav i ako bude spreman za utakmicu, igrat će, kaže Meša koji nije htio reći koji će od igrača dobiti priliku za igru od prve minute, ali je nagovijestio kako bi u početnu postavu mogli upasti Ibišević, te Šunjić, a blizu momčadi su i Hadžić, Zec i Vrančić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije