Zbog plasmana na Europsko prvenstvo

Bh. rukometaši i stručni tim dobit će 100 tisuća KM

16.07.2019.
u 13:31

Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH danas je usvojio inicijativu da se preusmjeri 100 tisuća konvertibilnih maraka za nagrade rukometašima i stručnom timu koji su ostvarili plasman na Europsko prvenstvo.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine na debitanskom nastupu na Europskom prvenstvu 2020. godine smještena je u skupinu D sa Francuskom, Norveškom i Portugalom. Mečevi se igraju u Norveškoj u Trondheimu.

EP se igra od 9. do 26. siječnja u Austriji, Švedskoj i Norveškoj.

EURO 2020 bit će prvi na kojem će nastupiti 24 reprezentacije, koje će biti podijeljene u šest skupina sa po četiri tima.

Utakmice prve runde Europskog prvenstva igrat će se u Beču (skupina A), Grazu (skupina B), Trodnheimu (skupine C i D), Malmoeu (skupina E) i Goeteborgu (skupina F). Domaćini druge runde natjecanja bit će Beč i Malmoe, a same završnice Stockholm.

Napomenimo da će se u drugi krug plasirati po dvije prvoplasirane reprezentacije iz svake od šest skupina. U drugom krugu će biti formirane nove dvije skupine sa po šest reprezentacija u kojima će igrati svatko sa svakim, izuzev timova koji su u prvoj fazi igrali u istoj skupini.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije