VELIKO SRCE BOKSAČA

Beljo: Ne glasajte za mene, novac donirajte oboljelom Ernešu!

damir beljo
05.01.2016.
u 17:05

Zamolio bih svoje fanove i sve ljude ako mogu da radije pozovu brojeve 090 291 068 (BH Telecom) i 092 890 818 (HT Eronet) kako bi pozivom donirali 2 KM za mladog, bolesnog sugrađanina Ernesa Džinovića…, napisao je Beljo

Boksački europski prvak po WBO verziji Damir Beljo još jednom je pokazao ljudskost pozvavši svoje navijače da putem telefona ne glasaju za njega u izboru za osobu godine u Bosni i Hercegovini na FACE TV već da umjesto toga pozive usmjere ka humanitarnom broju i tako novac doniraju za oboljelog Ernesa, njegovog sugrađanina iz Mostara.

- Zamolio bih svoje fanove i sve ljude ako mogu da radije pozovu brojeve 090 291 068 (BH Telecom) i 092 890 818 (HT Eronet) kako bi pozivom donirali 2 KM za mladog, bolesnog sugrađanina Ernesa Džinovića koji boluje od raka gušterače i trenutno je u Beču na kemoterapijama…, napisao je Beljo na svojoj službenoj Facebook stranici, prenosi Avaz. 

- Mene ne zanima to priznanje osobe godine, bio bih sretniji kad bi pozive koje ste mislili uputiti za mene uputili za njega i uključili ga u svoje molitve! Hvala vam i Bog vas blagoslovio, napisao je Beljo. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?