Sarajevo

Bekić: U utakmici protiv Željezničara nema favorita, želimo nastaviti niz pobjeda

Almir Bekic
FENA
19.04.2016.
u 18:23

Nogometaši Sarajeva pripremaju se za utakicu protiv Željezničara koja će biti odigrana u nedjelju, u okviru 26. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Oba tima se bore za pozicije koje naredne sezone vode u europska natjecanja, a Sarajevo je s dva boda prednosti na ligaškoj ljestvici u odnosu na gradskog rivala trenutno u boljoj poziciji.

Ekipa s ''Koševa'' obavila je danas redoviti trening, a prvotimci Almir Bekić i Emir Rustemović vjeruju u pobjedu protiv Željezničara.

- Sigurno je da će biti teška utakmica u kojoj nema favorita. U utakmici pozicija na ljestvici ništa ne znači. Željezničar nas je dobio s dosta lošijim timom u prvoj ovosezonskoj utakmici kada su bili u krizi. Sada smo mi u boljoj formi i želimo nastaviti niz pobjeda. Ovo su utakmice u kojima su svi igrači jako motivirani, tako da ne vjerujem da će Željezničar biti umoran jer sutra igra Kup utakmicu protiv Slobode - rekao je Bekić, javlja Fena. 

Dodao je da bi utakmica mogla odlučiti koja ekipa će igrati europska natjecanja naredne sezone, te da bi Sarajevo pobjedom protiv Željezničara jednom nogom kročilo u Europu. 

Rustemović smatra da će se u utakmici najveća borba voditi na sredini terena, te pozvao navijače da dođu u nedjelju i podrže ''bordo'' tim. 

- Navijači su uvijek naš dvanaesti igrač. Digli su nas već jedanput s dna i dat ćemo sve od sebe da im se odužimo - rekao je on. 

Vječiti derbi između Sarajeva i Željezničara će biti odigran u nedjelju, 24. travnja, na stadionu ''Asim Ferhatović Hase'' s početkom u 17.00 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije