Prosinečki objavio popis

Begović opet među zmajevima

02.10.2018.
u 07:44

Izbornik reprezentacije BiH Robert Prosinečki na konferenciji za medije u Sarajevu objavio je popis pozvanih igrača za prijateljsku utakmicu protiv Turske te susret Lige nacija protiv S. Irske.

Povratak Begovića

Prosinečki je u odnosu na prethodni popis napravio jednu promjenu, vratar Asmir Begović se vratio u reprezentaciju, dok je s popisa otpao Kenan Pirić. Igrači koje je Prosinečki pozvao su: vratari: Ibrahim Šehić (Erzurumspor), Asmir Begović (Bournemouth) i Vedran Kjosevski (Željezničar); obrana: Darko Todorović (Red Bull), Ognjen Vranješ (Anderlecht), Toni Šunjić (Dinamo Moskva), Ermin Bičakčić (Hoffenheim), Ervin Zukanović (Genoa), Eldar Ćivić (Sparta) i Bojan Nastić (Genk); vezni red: Muhamed Bešić (Middlesbrough), Gojko Cimirot (Standard), Miralem Pjanić (Juventus), Elvis Sarić (Suwon), Rade Krunić (Empoli), Goran Zakarić (Partizan), Haris Duljević (Dynamo Dresden), Edin Višća (Basaksehir), Sanjin Prcić (Levante) i Deni Milošević (Konyaspor); napad: Edin Džeko (Roma), Kenan Kodro (Kopenhagen) i Rijad Bajić (Basaksehir).

Budućnost bh. repke

Što se tiče novih imena, nakon što je objavio popis izbornik je kazao: - Razgovarao sam s izbornikom mlade reprezentacije Vinkom Marinovićem, mladi igrači će igrati u studenome jer sada imaju utakmicu s Portugalom. Lakše je kada imam čitavu ekipu na raspolaganju, osim Todorovića i Ćivića. Oni moraju vjerovati kako mogu pobijediti Portugal jer će onda ići u doigravanje, što je velika stvar. Gojak igra dobro u Dinamu, Lončar u Rijeci, a ima puno mladih igrača koji su naša budućnost - kazao je Prosinečki. Osvrnuo se na razgovor s Begovićem koji je opet dobio poziv u reprezentaciju: - Neće biti problema, vrata su mu otvorena. Došao je, razgovarali smo i ja sam mu rekao svoja razmišljanja, tako da će biti u kadru. Šehić je trenutačno u prednosti nad njim jer bio je naš najbolji pojedinac u prethodnih šest utakmica - istaknuo je Prosinečki. Zmajevi će biti gosti Turskoj 11. listopada u Rizeu, a utakmica će se igrati od 20.30 sati. Potom će 15. listopada uslijediti novi dvoboj sa Sjevernom Irskom u Ligi nacija, ovog puta na stadionu Grbavica u Sarajevu. Utakmica će početi u 20.45 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije