Pejčinović pobijedio gušenjem

Bašić osvojio mini-turnir i zadivio atraktivnim letećim tehnikama

10.11.2015.
u 06:15

Oko 2000 ljubitelja borilačkog sporta u Ljubuškom moglo je pratiti prilično dobre mečeve na 20. memorijalu Ludviga Lutka Pavlovića. Publika je gladijatorske okršaje u ringu pozdravljala ovacijama.

Zadovoljstvo organizatora

- Zadovoljni smo kako je sve ispalo. Eventualno je jedna borba podbacila, dok su ostale bile atraktivne i zanimljive. Posebno smo zadovoljni pobjedom Domagoja Pejčinovića u zadnjem meču večeri kojemu je pripao prijelazni pehar memorijala, kazao je Ante Šimović uime organizacije natjecanja.

Zadovoljan je bio i sam Pejčinović koji nam je opisao tijek dvominutne borbe.

- Zadovoljan sam novom pobjedom. Nakon početne treme nastojao sam skratiti distancu i primijeniti hrvanje te protivnika srušiti na pod. Kada sam to uspio, bio sam dominantniji u parteru, zadao sam nekoliko dobrih udaraca Mađaru Bruneru, uvidio priliku za gušenje te je iskoristio, kazao nam oduševljeni Ljubušak.

Pobjednik mini-turnira u tajlansdkom boksu bio je Finko Barišić iz Splita. On se publici predstavio u dobrom svjetlu, prikazao i nekoliko akrobatskih tehnika poput "letećeg koljena" protiv finalista iz Mađarske Gergoa Szolontija. Prethodno je Barišič pobijedio predstavnika BiH Nerdina Fejzovića, dok je Mađar pobijedio Milana Babića iz Srbije zadavši mu gadnu posjeklinu zbog koje je prekinut meč. Od Babića je gore na turniru prošao samo Lovro Krišto koji je u meču protiv Ede Čavrka brutalno nokautiran takozvanim "Soccer kickom", odnosno udarcem nogom u glavu, dok je protivnik bio na podu. Dugo je Krišto bio u nokautu dok mu se ukazivala pomoć, ipak, s njim je sve na kraju bilo u redu, a Čavrk je slavio zasluženu pobjedu.

Pobjede domaćih boraca

Domaći borac Ante Alilović brzo je dobio svog protivnika Izeta Orlića gušenjem u 1. rundi, te tako zaradio ovacije publike. U jedinom boksačkom meču slavio je pobjedu još jedan domaći natjecatelj Boško Mišić koji je prekidom u 2. rundi ostvario pobjedu protiv Saše Trninća. Sve u svemu, bilo je to još jedno solidno izdanje Pavlovićeva memorijala...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije