VELIKI POVRATAK

Barišić osobno pozvao Modrića da se vrati u Dinamo?! Kapetan vatrenih može zaigrati u HNL-u

Modrić u Dinamu
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
23.02.2024.
u 19:37

Pretpostavlja se da kapetan vatrenih nije spreman okončati svoju igračku karijeru, a možda odluči da ga povratak u klub u kojem je stasao privlači više od projekata u Arabiji ili SAD-u

Predsjednik Dinama, Mirko Barišić osobno je nazvao Luku Modrića i poručio mu da su za njega vrata Maksimira uvijek otvorena, pišu 24 sata.

Modrić je za Dinamo igrao osam godina, a 2008. je otišao u Tottenham.

Iz Engleske je 2012. godine otputovao za Madrid. Ove godine kraljevski klub prioritet daje mlađim igračima, što znači da Modrić sve manje igra. Španjolci pišu kako je nezadovoljan ovakvim razvojem događaja i svojom pozicijom u momčadi, a tome pridodaju niz vijesti o unosnim ponudama iz Saudijske Arabija i Inter Miamija.

Saudijci su ponude već slali prošloga ljeta. Tada ih je Modrić odbio kako bi još jednu sezonu odigrao na najvišoj razini i bio maksimalno spreman za Euro 2024. Inter Miami je već doveo nekoliko zvijezda među kojima je daleko najveće ime ono Lionela Messija, a Modrić je prošloga ljeta viđen u društvu Davida Beckhama, suvlasnika američkog kluba. 

Ipak, svi hrvatski navijači i ljubitelji nogometa bi rado vidjeli najveći povratak u HNL. Pretpostavlja se da kapetan vatrenih nije spreman okončati svoju igračku karijeru, a možda odluči da ga povratak u klub u kojem je igrački stasao privlači više od projekata u Arabiji ili SAD-u.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?