španjolski mediji

Barcelona umjesto MSN-a ima MTR: Rakitić je jedan od tri ključna čovjeka!

Getty
27.12.2017.
u 21:43

Dolaskom zimske pauze, španjolski mediji su se okrenulo analizama dosadašnjeg dijela sezone.

Tako je Marca objavila tekst sa zaključcima koji se mogu izvući nakon odličnih nekoliko mjeseci Barcelone u ovoj sezoni, a jedan od glavnih je taj da su se isprofilirala i tri ključna čovjeka u Valverdeovoj viziji momčadi, a to su - Leo Messi, Marc-Andre ter Stegen i Ivan Rakitić, prenosi Goal.

Naime, samo su njih trojica odigrala svih 17 prvenstvenih utakmica za Katalonce. Messi je, nimalo iznenađujuće, odigrao sve prvenstvene minute, a Rakitić nije korišten tek u gotovo beznačajnoj uzvratnoj utakmici Kupa kralja protiv Real Murcije.

Barca je odlaskom Neymara u PSG ostala bez svog prepoznatljivog napadačkog trojca MSN, ali Valverde se brzo snašao i pronašao potpuno drugačije, ali jednako efikasno rješenje. On se odlučio za sigurnost u obrani koju daje Ter Stegen, Messijevu snagu u napadu te vezni red kojim dirigira Ivan Rakitić. Umjesto MSN-a sada imamo novu ubitačnu kombinaciju - MTR.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?