nogomet

Barcelona se spremna odreći Rakitića, Džeko na popisu Bayerna za kupovinu?!

Getty
03.05.2017.
u 19:38

Španjolski list sklon senzacijama tvrdi kako bi se Barcelona zbog povratka Bellerina bila spremna odreći Rakitića, Gomesa i Turana

Hector Bellerin velika je želja Barcelone za iduću sezonu. Odlaskom Dani Alvesa u Juventus na poziciji desnog boka ostala ju rupa koju je trebao pokrpati Sergi Roberta koji je u nekoliko utakmica to i uspio, dok je u nekima podbacio i nema konstantu kojom bi impresionirao vodstvo kluba. 

Bellerin je s druge strane za Arsenal odigrao 36 utakmica ove sezone i jedan je od boljih igrača ove, pomalo tužne, sezone topnika. Karijeru je započeo u katalonskom klubu, a Don Balon, španjolski list sklon senzacijama tvrdi kako bi se Barcelona zbog njegova povratka bila spremna odreći Rakitića, Gomesa i Turana, prenosi Goal.

Navodno je Barcelona spremna pustiti svu trojicu igrača na Emirates samo kako bi se Bellerin vratio u klub u kojem je prošao nekoliko selekcija u omladinskoj školi.

Bellerinova vrijednost procjenjuje se na 25 milijuna eura, dok Rakitić sam vrijedi 45 milijuna eura.

Dodajmo i kako je Bayern München navodno dodao Edina Džeku na popis svojih želja. Jedini problem je što bi tamo BiH napadač bio zamjena Lewandowskom te je teško očekivati da bi 31-godišnjak koji igra u formi života pristao na grijanje klupe. Ove sezone Džeko je zabio 35 golova za Romu u svim natjecanjima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije