VELIKI TRANSFER

Barcelona ovog ljeta dovodi vatrenog?! Pratila ga je tijekom prvenstvene utakmice

12.04.2022.
u 07:50

Klub bi mogao napustiti za minimalno 25 milijuna eura, koliko je navedeno u klauzulu trenutno važećeg ugovora.

Borna Sosa na putu je prema Barceloni, bombastična je informacija kojom barata njemački Sky Sport! naime, predstavnici katalonskog diva došli su na prvenstvenu utakmicu Stuttgarta u Borussije Dortmund (0:2) kako bi uživo gledali što sve lijevi bočni vatrenih ima za ponuditi.

Očito im se svidjelo viđeno jer ga se uvelike spominje u kontekstu nasljednika Jordija Albe, aktualnog lijevog bočnog Barcelone, legende kluba čiji su najbolji dani ipak iza njega. Ali, da bi Stuttgart pustio Sosu, Barca mora "iskeširati" minimalno 25 milijuna eura, koliko stoji u klauzulu trenutno važećeg ugovora. Stoga, ništa još nije gotovo.

Posebno jer Barcelona prati lijeve bočne Villarreala Alfonsa Pedrazu i Valencije Josea Gayu. I dok je Pedraza jeftiniji sa 17 milijuna vrijednosti po Transfermarktu, Villarreal ga nema namjeru pustiti. Gaya je pak procijenjen na 40 milijuna eura pa bi Barca morala posegnuti duboko u blagajnu da ga dovede, a njena financijska situacija nije bajna.

Nekako sve sugerira da bi Sosa mogao biti taj. Od 2018. i dolaska u Stuttgart iz Dinama za šest milijuna eura etablirao se u sjajnog nogometaša te kroz 78 utakmica zabio tri gola, ali i dodao tome 22 asistencije. Za Hrvatsku je nastupio pet puta nakon raznih peripetija oko mogućnosti igranja za Njemačku, ali još uvijek čeka na konkretniji učinak u smislu golova i(li) asistencija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije