Teška utakmica

Barca vs. Atletico: Simeone ne zna kako s Ivanom Rakitićem

Ivan Rakitic
05.04.2016.
u 11:38

Barcelona se dvije godine mučila s Atletico madridom, no od dolaska Ivana Rakitića ima šest pobjeda u isto toliko utakmica

Bit će pljusak? Još bolje, neka gledatelji dođu da zajedno pokisnemo. Isplatit će im se, ludi smo zbog ove utakmice, podigao je atmosferu Gerard Pique.

Španjolski mediji oduševe se kad ga vide za govornicom. Čak i kad najavljuje četvrtfinalni ogled Lige prvaka protiv Atletica, stigne se poigrati s Realom. 

- Dolazi nam drugi najbolji španjolski klub. Bit će teže nego protiv Reala, rekao je strijelac jedinog Barcina gola u El Clasicu.

Poraz očito nije uzdrmao ekipu. I Luis Enrique bio je raspoložen, bez straha od obrane Atletica.

- Otkrio bih što ćemo sve promijeniti, ali znam da me Simeone sluša - nasmijao se trener Barcelone. Hvalio je Ardu Turana, bivšeg člana Atletica, ali teško da će mu dati prednost pred Iniestom, Busquetsom i čovjekom kojeg Diego Simeone jako cijeni.

- Ivan Rakitić donosi stabilnost u veznoj liniji Barcelone - govorio je trener Atletica, prenosi 24sata.hr. 

I ne čudi što ga posebno cijeni. Naime, Barcelona između 2013. i 2015. godine u šest utakmica nije uspjela nijednom pobijediti Atletico, ali s Ivanom Rakitićem u prvom sastavu ima savršen omjer - šest pobjeda u isto toliko utakmica. Glasina o Simeoneovoj ljubavi prema Rakitiću ide toliko daleko da je Argentinac u pregovorima s Chelseajem tražio da mu odmah dovedu hrvatskog veznjaka.

- Neko vrijeme nismo znali kako ih pobijediti. Ali sad smo naučili kako igrati protiv Atletica - svjestan je i Pique velikog niza, po čiji nastavak ide u 20.45.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije