NAKON LIGE NACIJA

Bajević potvrdio odlazak: Zmajevi će dobiti novog izbornika

10.10.2020.
u 12:57

Izbornik nogometne reprezentacije BiH Dušan Bajević kaže kako će Zmajevi u budućnosti imati novog selektora, te kako on nakon utakmica koje slijede protiv Nizozemske i Poljske neće biti na klupi državnog tima. 

Bajević je kazao kako je ponosan na igrače koji su u susretu protiv Sjeverne Irske izgubili nakon jedanaesteraca, ali ono što je najvažnije i što je posebno istaknuo na konferenciji za medije uoči utakmice u Zenici jeste činjenica kako su svi reprezentativci dali sve od sebe.

"Imamo pritisak na sve utakmice, cilj uvijek postoji i igračima sam rekao kako moraju dati sve od sebe. To su uradili u četvrtak i to je najvažnije, izgubili smo taj meč i teško nam je, ali opet, igrači su dali svoj maksimum. Oni znaju koliko možemo iako igramo protiv dosta dobre reprezentacije, ali ne predajemo se, želimo dobar rezultat i idemo dalje", kazao je Bajević i nastavio:

"Cilj je da završimo najbolje što možemo, a reprezentacija će poslije imati novog izbornika. Od mene će uvijek imati pomoć, ali postoje treneri veoma ambiciozni koji mogu pomoći našoj reprezentaciji u budućnosti. Što se mene tiče, opet kažem, imat će moju potporu i to nije upitno", dodao je izbornik Bajević.

Što se tiče mečeva protiv Nizozemske i Poljske koji nas očekuju, Bajević je kazao kako je svaki rezultat osim poraza dobar za naš tim.

"Sve osim poraza je dobar rezultat, čak i jedan bod, ali protiv Poljske već moramo ići na pobjedu. Treba svim igračima dati priliku, ali se mora reći kako smo imali dosta problema s ozlijeđenim igračima. Što se tiče sastava, neki novi igrači će dobiti priliku i ja vjerujem kako mogu pomoći našem timu", dodao je izbornik.

Meč protiv Nizozemske igra se u nedjelju na stadionu Bilino polje u Zenici s početkom u 18 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?