Travnik

Asim Fazlić na čelu Travnika

travnik
08.01.2016.
u 07:00

Uz Fazlića i Selimovića spas za vezire potražit će još i Predrag Sučić, Midhat Asotić, Marko Vukadin, Suad Đafić i Mirsad Fazlić

Sjednica Skupštine NK Travnik održana je u srijedu, a izaslanici su jednoglasno izabrali novu upravu nakon što je dosadašnji predsjednik Nihad Selimović ponudio ostavku. Za predsjednika Upravnog odbora imenovan je Asim Fazlić koji je i prije nekoliko sezona obavljao ovu dužnost. Nihad Selimović ostaje u Upravi, a uz njih dvojicu spas za vezire potražit će još i Predrag Sučić, Midhat Asotić, Marko Vukadin, Suad Đafić i Mirsad Fazlić, piše Večernji list BiH.
- Pred nama je težak zadatak, prije svega izboriti opstanak u Premijer ligi. Naravno, to neće biti lako, niti to ja mogu sam osigurati. Ostali članovi Uprave, Skupštine i svi prijatelji kluba obećali su svoj maksimalni angažman, tako da s pravom možemo biti optimisti. Drago mi je da je u Upravi ostao i dosadašnji predsjednik Selimović koji dobro poznaje stanje u klubu i oko njega. Slijedi nam sada reorganizacija stručnog stožera i momčadi jer ovi dosadašnji nisu ispunili ono što se od njih očekivalo, rekao je Fazlić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije