britanski mediji:

'Arsenal se tresao u Zagrebu, krivci za poraz su Wenger i glupan Giroud'

Dinamo - Arsenal, crveni karton za Girouda
Reuters/PIXSELL
17.09.2015.
u 09:38

BBC je pohvalio Dinamovu taktiku i igru na kontre te dodao kako se Wengeru osvetilo što je izostavio šest igrača iz momčadi koja je igrala protiv Stokea.

- Zagreb je u utorak pogodio potres, građevine su se tresle pet sekundi, a sinoć se u Maksimiru tresao Arsenal. Tako je britanski Guardian opisao poraz topnika u ogledu s hrvatskim prvakom podsjećajući da Dinamo nije slavio u skupini Lige prvaka u posljednjih 15 nastupa, još od 1999. godine kada je pobijedio Sturm.

Engleski mediji raspisali su se o šokantnom porazu Arsenala, a najviše kritika išlo je na račun napadača Oliviera Girouda zbog isključenja te trenera Arsenea Wengera zbog izmjena u sastavu u odnosu na momčad koja je prošlog vikenda savladala Stoke (2:0).

- Raspad Arsenala nakon što je Giroud moronski isključen, istaknuo je u naslovu Daily Express, a Telegraph je pomalo panično upozorio:

- Poraz, za koji su zaslužni isključivo igrači Arsenala, ne samo da je probudio sjećanja na prošlogodišnje ispadanje iz Lige prvaka, nego je doveo u pitanje i prolazak skupine. 

- Na Girouda se jednostavno ne možete osloniti - dodaje Telegraph.

BBC je pak pohvalio Dinamovu taktiku i igru na kontre te dodao kako se Wengeru osvetilo što je izostavio šest igrača iz momčadi koja je igrala protiv Stokea. 

Mirror je najbolje ocjene dao Pjaci i Eduardu, a Daily Mail Soudaniju i Junioru.

>>Dinamo srušio Arsenal na Maksimiru i upisao jednu od najvećih pobjeda u povijesti

>>Ovo mi je najveća pobjeda u životu, niti jedna se s njom ne može mjeriti!

>>'Volimo Dinamo i nije nas briga tko je na čelu našeg kluba'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije