Rasprodaja kod Topnika

Arsenal se nevjerovatnom odštetom rješava Özila, na izlaznim vratima i Kolašinac

09.08.2020.
u 20:00

Veznjak koji tjedno klub stoji oko 400.000 eura nije poželjan kod trenera Topnika Mikela Artete. Šefovi Arsenala se sada nadaju da će prihvatiti veliku isplatu i pronaći drugi klub.

Njemački nogometaš ima još samo jednu godinu ugovora. Lako se može odlučiti da ne šutne loptu za prvi tim sljedeće sezone, ali da i dalje dobija platu.

Međutim, Topnici sada planiraju u potpunosti platiti njegov ugovor kako bi ga se riješili, tvrdi Mirror. U slučaju da ne prihvati odštetu, postoji i opcija da subvencioniraju njegovu 400.000 eura tjednu platu kako bi mogao preći u drugi klub na posudbu.

Finansijski problemi zbog pandemije koronavirusa natjerat će Artetu na još prodaje igrača. Tako su van njegovih planova veznjaci Matteo Guendouzi, Lucas Torreisa i Henrikh Mkhitaryan.

Korisni igrači poput Ainsleya Maitland-Nilesa, grčkog defanzivca Sokratisa i bh. lijevog beka Kolašinca su također postali višak.

Međutim, bez Özilove lude plate, Arteta bi mogao imati dodatnih 20 milijuna eura za rekonstrukciju tima. Interes za svjetskog prvaka s Njemačkom 2014. pokazalo je nekoliko najvećih turskih klubova.

Inače, Özil (31) je odigrao samo 18 utakmica za Arsenal u Premiership ove sezone.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije