Pirlo:

Antonio Conte je lud, on je zvijer oženjena za 2 supruge

Antonio Conte
Goran Stanzl/PIXSELL
28.02.2016.
u 14:05

Prema njemu osjećam samo poštovanje i divljenje, rekao je Andrea Pirlo o Antoniju Conteu, koji ga je kao trener Juventusa vodio do tri uzastopna naslova prvaka Italije.

Aktualni talijanski izbornik je, izgleda, sve dogovorio s Chelseajem te bi iduće sezone trebao zamijeniti Guusa Hiddinka na klupi. Pirlo smatra da je idealan trener, osim ako mu se vlasnik kluba ne želi miješati u posao.

- U njemu leži prava zvijer . Ponekad bi, čak i ako smo vodili, po svlačionici bacao pune bočice vode zbog neke pogreške ili jer je smatrao da je prednost trebala biti veća - kaže Pirlo, koji se posebno divi Conteovoj supruzi Elisabetti.

- Ona je prepuna razumijevanja i siguran sam da će imati puno vremena za uživanje u Londonu jer Conte ima dvije supruge: nju i nogomet. Ostaje budan do tri ili četiri ujutro, gleda snimke, traži pogreške, analizira iduće suparnike... Ponekad će usred noći upaliti svjetlo u spavaćoj sobi jer se sjetio nečeg što treba zapisati - opisuje talijanski fantazist i zaključuje:

- Igrao sam za mnoge velike trenere, ali Conte je genij . A kao svaki genij, malo je lud. Prava je zvijer. Kad je ljutit, svlačionica je jedno od najopasnijih mjesta na kojima se možete naći.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije