nogomet

Aleksandar Vlaho zbog privatnih razloga odlazi iz Širokog Brijega

NK Široki Brijeg
04.06.2019.
u 13:13

U Širokom Brijegu sam stekao brojna iskustva koja ću pamtiti cijeli život. Tu sam stekao i brojna prijateljstva, a neka će vjerojatno ostati  za cijeli život. Ovaj mali grad ima veliku dušu. To je pokazao mnogo puta i meni je prirastao srcu. Hvala Vam za sve, napisao je Vlaho

Iako je bio ugovorom vezan do lipnja 2020. godine, prvi pomoćnik Goce Sedloskog u stručnom stožeru Aleksandar Vlaho zbog obiteljskih razloga i obveza odlučio je napustiti NK Široki Brijeg. 

Ovaj makedonski stručnjak za taktičke analize utakmica od igrača, uprave  i navijača kluba oprostio se prigodnim pismom koje NK Široki Brijeg donosi u cijelosti:

Poštovani igrači, upravo i navijači NK Široki Brijeg, 
želim Vam se zahvaliti za prelijepu sezonu koja je na mene ostavila neizbrisivi trag. Moram Vam priznati kako sam bio počašćen kada mi je uprava ukazala povjerenje raditi s Vama i biti dio ovoga kluba. Nadam se kako sam opravdao ukazano povjerenje. Vjerujem kako ste svi naučili nešto novo od mene i napredovali u nogometnom smislu. 

U Širokom Brijegu sam stekao brojna iskustva koja ću pamtiti cijeli život. Tu sam stekao i brojna prijateljstva, a neka će vjerojatno ostati  za cijeli život. Ovaj mali grad ima veliku dušu. To je pokazao mnogo puta i meni je prirastao srcu. Hvala Vam za sve. 

Ipak, posebnu zahvalnost dugujem svojim kolegama iz stručnog stožera s kojima sam imao perfektnu suradnju od prvog do zadnjeg dana. Hvala i svim ljudima koji rade u klubu, oko kluba i za klub, te vjernim navijačima Škriparima i svima koji podržavaju i neizmjerno vole NK Široki Brijeg.

Na koncu, neizmjerno sam zahvalan upravi kluba i direktoru Slavenu Zeleniki koji su imali razumijevanje za moj odlazak, a napose moj kolega i prijatelj Goce Sedloski. Iz Širokog Brijega odlazim  zbog obiteljskih razloga i obveza. 

Dragi igrači, Vi ste u dobrim rukama. Želim Vam još jednu uspješnu sezonu, jer to svojim radom i zalaganjem na travnjaku i te kako zaslužujete. 

Neka ovo moje pismo bude samo doviđenja, nikako zbogom. Sretno!  

Uime cijelog sportskog kolektiva iz NK Široki Brijeg Vlahi izražavaju veliku zahvalu za sve učinjeno u klubu, a napose za nogometno znanje koje je nesebično dijelio igračima i trenerima, te mu žele mnogo sreće i uspjeha u životu i nastavku karijere.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije