Prijelazni rok

Aleksandar Kitanović jača vezni red momčadi Radnika

29.01.2017.
u 07:00

Nogometni klub Radnik je kompletirao svoje redove za nastavak sezone u Premijer ligi BiH dovođenjem mladog Aleksandra Kitanovića. Ovaj nogometaš igra u veznom redu, a u Bijeljinu je došao iz praške Sparte.

Kitanović je s Radnikom potpisao ugovor na tri godine, a njegovu igru odlikuju sjajna tehnika i pregled igre.

- Radnik sam došao zahvaljujući Nebojši Đekanoviću. Bilo je ponuda i drugih klubova iz Bosne i Hercegovine, ali sam se odlučio za Radnik nakon razgovora s predsjednikom Mladenom Krstajićem. U Pragu sam proveo tri i pol godine te, nažalost, nisam uspio odigrati službeni susret za seniore. Igrao sam za drugi tim, što i nije bilo loše jer u Sparti je osam reprezentativaca Češke. Ipak, želio sam igrati za seniore i zato sam se odlučio vratiti u Bosnu i Hercegovinu . Vjerujem da ću opravdati povjerenje čelnika Radnika. U Češkoj sam napredovao, imam disciplinu u igri s dosta trčanja, navikao sam na sve zahtjeve. Više volim igru kratkih pasova, dok se u Češkoj dosta toga sastojalo od dugih i što manje kontakta, što mi nije odgovaralo, rekao je mladi nogometaš.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije