OBJAVA ZA KRAJ

Ajax Modriću natrljao na nos mrlju koju svim srcem želi zaboraviti

Foto: Reuters/Pixsell
1/2
13.05.2019.
u 19:54

- Pa i nismo baš sigurni da se svi raduju de Jongovu dolasku u Španjolsku - napisali su na službenom profilu na Twitteru administratori u ime Ajaxa

Frenkie de Jong oprostio se u nedjelju od navijača Ajaxa. Svoj nogometni put će nastaviti u Barceloni, a u ponedjaljak poslijepodne je katalonski klub na svom službenom profilu na Twitteru zamolio navijače da ostave ♥ u komentarima ako se raduju dolasku Nizozemca.

Treba li uopće napominjeti, u trenutku se na to odazvalo njih dvadesetak tisuća, a na Barceloninu objavu su ubrzo osvrnuli i na službenom profilu amsterdamskog kluba. 

- Pa nismo baš sigurni da se svi raduju de Jongovu dolasku u Španjolsku - napisali su administratori u ime Ajaxa, pa kao video zapis priložili trenutak kada je Nizozemac polegao Luku Modrića na guzu.

Odvilo se to 5. ožujka u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka u Madridu. De Jong je te večeri briljirao u 4:1 trijumfu gostiju, a u jednome je trenutku oduzeo loptu Viniciusu pa već u sljedećem potezu maestralno zaobišao hrvatskog reprezentativca. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije