Ugovor na 2,5 godine

Aganspahić potpisao ugovor s Portimonenseom, cilj ulazak u Prvu ligu

Almir Aganspahic
01.02.2016.
u 16:50

Almir Aganspahić (19) nakon što je još prošle godine napustio FK Sarajevo i potpisao za NK Osijek i iz hrvatskog kluba otišao je u prosincu prošle godine, a karijeru će nastaviti u Portugalu, piše Patria.  

Ovaj talentirani napadač kojem su mnogi predviđali blistavu karijeru dok je još bio član Akademije FK Sarajevo potpisao je ugovor na 2,5 godine s portugalskim Portimonenseom koji se bori za ulazak u Prvu portugalsku ligu.

Nakon raskida ugovora s Osijekom sam dobio priliku doći u Portugal, točnije u Portimonense koji ima priliku ući u Prvu ligu. Prihvatio sam priliku i mogu reći da sam sretan i ovo je odlična prilika za mene, kaže Aganspahić.

On je dodao kaklo imaju sjajne uvjete i da je i klima pogodna, te da je u Portugalu trenutno 20 stupnjeva Celzijusa.

- Jako sam zadovoljan i iskoristit ću ovu priliku pokazati što mogu. Već smo imali i utakmice i zadovoljan sam urađenim poslom, dodao je Aganspahić.

Aganspahić je i član kadetske reprezentacije Bosne i Hercegovine, a svojim igrama nastojat će se nametnuti izbornicima reprezentacije BiH kako bi i dalje dobivao pozive i igrao za reprezentaciju BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije