jako duga rasprava

Sonia Gandhi završila u bolnici, pozlilo joj u parlamentu

sonia gandhi
Reuters/PIXSELL
27.08.2013.
u 08:16

Udovica ubijenog bivšeg premijera Rajiva Gandhija nekoliko je dana patila od povišene temperature, no odlučila je pojaviti se u parlamentu i održati govor o zakonu koji predlaže pojeftinjenje žita

Sonia Gandhi (67), čelnica indijske vladajuće stranke Kongres i jedna od najmoćnijih političara u Indiji, završila je u ponedjeljak u bolnici nakon što joj je pozlilo tijekom govora u parlamentu.

Udovica ubijenog bivšeg premijera Rajiva Gandhija nekoliko je dana patila od povišene temperature, no odlučila je pojaviti se u parlamentu i održati govor o zakonu koji predlaže pojeftinjenje žita za više od 800 milijuna eura u cijeloj zemlji, javlja Time.

Gandhi se osjećala loše za vrijeme rasprave koja je trajala više od devet sati. Na kraju je bila prisiljena potražiti pomoć liječnika pa ju je sin Rahul odvezao u bolnicu. Ondje je provela pet sati na promatranju, a potom je otpuštena na kućnu njegu.

- Napravili su joj niz medicinskih testova i pretraga te je ustanovljeno da je u redu - kazao je indijski ministar zdravlja Ghulam Nabi Azad.

>>'Da su Gandhi i Martin Luther živi, obožavali bi društvene mreže'

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije