'pomozite mi'

Šokantan video: Jedna fotografija dnevno u najgoroj godini života

20.03.2013.
u 16:27

U samo nekoliko sati video kojeg je objavio korisnik ''fero061982'' na Youtubeu pokrenuo je niz rasprava o obiteljskom nasilju i nasilju nad ženama, ali i porijeklu snimke nazvane "Jedna fotografija dnevno u najgoroj godini života"

- Pomozite mi, ne znam hoću li dočekati sutra - poruka je na kraju snimke koju drži pretučena i zlostavljana djevojka prekrivena modricama.

U samo nekoliko sati video kojeg je objavio korisnik ''fero061982'' na Youtubeu pokrenuo je niz rasprava o obiteljskom nasilju i nasilju nad ženama, ali i porijeklu snimke nazvane "Jedna fotografija dnevno u najgoroj godini života". Ona na 365 fotografija prikazuje metarmofozu lijepe, vedre i nasmijane djevojke u žrtvu nasilja.

Je li riječ o umjetničkoj instalaciji ili promotivnom videu neke udruge za pomoć žrtvama nasilja, još uvijek nije poznato, no malo je vjerojatno da je riječ o autentičnom snimku.

>>Gluha curica prvi put čula glas svoje majke. Pogledajte video!

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?