POSLAN ZAHTJEV

Službeno zatražena smjena kadrova SDS-a u Vijeću ministara

parlament
18.09.2013.
u 15:48

Inicijativom se traži smjena ministra vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirka Šarovića, zamjenika ministra obrane BiH za upravljanje resursima Mirka Okolića i zamjenika ministra za ljudska prava i izbjeglice BiH Radmile Mitrović

Klub zastupnika SNSD u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH dostavio je danas predsjedavajućem Doma Denisu Bećiroviću inicijativu za rekonstrukciju Vijeća ministara BiH, smjenom članova iz SDS-a.

Inicijativom se traži smjena ministra vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirka Šarovića, zamjenika ministra obrane BiH za upravljanje resursima Mirka Okolića i zamjenika ministra za ljudska prava i izbjeglice BiH Radmile Mitrović.

\"Klub zastupnika SNSD smatra da ima opravdane razloge za smjenu ovih članova Vijeća ministara BiH, zbog neispunjenja programa, planova i obveza preuzetih stupanjem na dužnost, kao i narušavanja međustranačkih dogovora koji su doveli do njihovog imenovanja, te nedovoljnog zastupanja interesa Republike Srpske u institucijama BiH\", navodi se u inicijativi koju je potpisao predsjedavajući Kluba zastupnika SNSD Drago Kalabić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?