KRAJ JE TRAKAVICI

Službeno je: Neymar potpisuje za Barcelonu na pet godina!

neymar
PA/Pixsell
26.05.2013.
u 09:23

Ni u Real ni u Manchester City - brazilska zvijezda dolazi Messiju i društvu na Camp Nou, potvrdio je katalonski klub

Službeno je - Brazilac Neymar (21) igrat će za Barcelonu! Nakon mjeseci nagađanja čiji će dres obući superzvijezda Santosa, katalonski klub noćas u 3.30 na svojoj je službenoj stranici objavio kako je dogovor konačno postignut.

- FC Barcelona postigla je načelan dogovor sa Santosom oko potpisivanja Neymara da Silve Santosa Juniora na pet godina.

Potvrdio je to igrač na svom Instagramu.

"Ovdje sam sa svojim prijateljima i obitelji koji će mi pomoći napisati nekoliko redaka. Neću izdržati da ništa ne kažem ponedjeljka, a oni znaju koja je moja odluka. U U ponedjeljak ću potpisati za Barcelonu. Želim se zahvaliti navijačima Santosa za devet nevjerojatnih godina, moji osjećaji za igrače i navijače Santosa nikada se neće promijeniti. To je nešto što traje vječno! Samo mi je Santos mogao dati sve u životu. Zahvaljujem se navijačima koji su me podržavali i u najtežim trenucima. Naslovi, ciljevi, driblinzi, slavlja i pjesme koje su navijači stvorili za mene zauvijek će biti u mom srcu... Neka Bog blagoslovi mene i moj izbor, a ću uvijek biti za Santos", napisao je Neymar.

Tako se okončala trakavica tijekom koje su ga smještali u razne velike europske klubove, a posljednjih tjedana bitka se vodila između Barce, Reala te navodno i Manchester Cityja. Ipak, Brazilac će se pridružiti Messiju, Iniesti i ostatku društva s Camp Noua. Barcelona bi Santosu trebala isplatiti 60 milijuna eura.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije