Suspenzija

Sloboda barem na 30 dana izbjegla veliku sramotu

nogomet12
vl
10.03.2012.
u 12:46

Dugovanja Čelik i Sarajevo navodno su mogli izmiriti dugove, što nije bio slučaj sa Slobodom

Iako se prije nekoliko dana činilo kako je Povjerenstvo za normalizaciju nastupilo maksimalno odlučno, jučer je to tijelo privremeno pomilovao Slobodu, Sarajevo i Čelik, koji su dobili novi rok da izmire dugove prema nekim od svojih bivših igrača. Novi rok je 3. travnja, sramota je za sada izbjegnuta.

 Manevarski prostor

“Klubovima je dano 30-ak dana da prikupe novac i izmire svoje obveze. Ono što mogu reći u drugom dijelu, da su svi drugi klubovi do potrebnog roka izmirili svoje obveze i dugove prema Nogometnom savezu, koji su se uglavnom odnosili na dugovanja za snimanje utakmice, kazao nam je predsjednik Disciplinskog povjerenstva NS-a BiH”, Goran Kosorić.

Kako smo doznali, Čelik i Sarajevo bili su u stanju riješiti svoje probleme i obveze čak i u ranije zadanom roku, ali je upitna ostala Sloboda, koja je ukupno dužna oko 100.000 maraka. Najveći dio toga duga otpada na potraživanje trojice svojih bivših nogometaša Gavarića, Smjlovića i Miloševića, dok se jedan dio potraživanja odnosio na ostale obveze prema Nogometnom savezu. Gavariću je Sloboda dužna oko 37.000 maraka, Smjaloviću oko 34.000 maraka, dok dug prema Miloševiću iznosi oko 7000 maraka. S novim rokom ostavljen je veći manevarski prostor tuzlanskom premijerligašu da prikupi potrebni novac.

 Igrači žele svoj novac

 Vrlo vjerojatno od svog zarađenog novca neće odustati nitko od spomenute trojice, bez obzira kakve posljedice to nosilo za klub.

 “Ja i dalje imam potraživanja od tuzlanske Slobode, ali je u pitanju mnogo manji iznos od onog koji imaju ostali igrači (op. a. Gavarić i Smjalović). Smatram kako sam svaku marku pošteno zaradio. Neću odustati od isplate potraživanja. Sloboda je tražila da se to isplati u nekoliko rata, ali je iznos mali pa ne vidim svrhu toga”, poručio je Semjon Milošević, koji je trenutačno igrač Leotara. Slično, vjerojatno, razmišljaju i ostali bivši igrači Slobode, ali i oni iz Sarajeva i Čelika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije