SPASILI SARAJKU

Širokobriježani spasili Sarajku koja je stradala pri pretjecanju

prometna
VL FOTO
17.06.2011.
u 17:05

U prvi mah se činilo da je vozačica škode od siline udara poginula, ali srećom, ipak je preživjela ovu stravičnu nesreću

Teška prometna nesreća na zaobilaznici, u blizini PU-a Široki Brijeg, dogodila se jučer nešto prije 11 sati kada je vozačica Lejla Ahmetović (32) iz Sarajeva, vozeći škodu fabiu iz smjera Mostara, izgubila nadzor pri pretjecanju, prešla na drugu stranu ceste i udarila u kamion Širokobriježanina (46), a nakon toga se zarotirala i opet udarila u golf 5, njemačkih oznaka, koji je kretao iza nje, a u kojem su lakše ozlijeđeni gastarbajter (64) i njegova supruga.

U prvi mah se činilo da je vozačica škode od siline udara poginula, ali srećom, ipak je preživjela ovu stravičnu nesreću. Njeno izvlačenje je trajalo skoro sat vremena, a u mostarskoj bolnici navode da je zadobila teške ozljede nogu.

Ključne riječi

Komentara 1

FY
Fuck you Mother Fucker
15:06 19.06.2011.

Jeste sigurni da se tako dogodilo? Obicno u tim selendrima lokalne pijandure skrive sudar, pa onda svu krivicu prebace na neke druge, naravno uz pomoc lokalne policije.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?