nogomet


Široki poveo preko Kordića, Obradović izjednačio

Široki - Travnik
arhiva vl
26.09.2013.
u 10:45

Sudac Elvis Mujić nepotrebno je bezbroj puta prekidao igru i mahao kartonima

Radnik i Široki su osvojili po bod što je i najrealniji ishod utakmice u Bijeljini. Gosti su bili opasniji dok su nogometaši Radnika imali terensku inicijativu, ali bez pravih prigoda.

Rano vodstvo

Radnik je u meč ušao s puno samopouzdanja nakon uvjerljive pobjede u Istočnom Sarajevu. Nakon ispitivanja snaga, na startu utakmice Široki je došao u vodstva u 12. minuti. Ivanković je uputio dugu loptu, Kordić je iskoristio grešku kapetana domaćih Kojića i izašao sam pred vratara Lučića. Nakon toga je rutinski zabio. Domaćin je nakon toga preuzeo terensku inicijativu i imao je više loptu u posjedu, ali je gostujući tim bio mnogo opasniji. Široki je vrebao pogreške domaćih i opasnim kontrama znao i te kako zaprijetiti golu Lučića. U 23. minuti zaprijetio je Wagner koji je pobjegao obrani, ali nije uspio zabiti. Radnik je igrao dobro u polju, ali je nedostajao završni pas k napadačima. Tu je obrana hercegovačkog kluba bila odlično postavljena i zaustavljala je sve nalete domaćih. U finišu su gosti još jednom zatresli mrežu Radnika, i to preko Zakarića. Međutim, pogodak je poništen zbog nedopuštene pozicije napadača Širokog.

Na početku drugog dijela Radnik je krenuo mnogo ofanzivnije. Već u 46. minuti odlična akcija domaćih gdje je udarac Hasanovićasa gol linije izbacio Blaić. Domaći su odmah zatim još jednom zaprijetili, pokušao je Nikić koji nije bio precizan. Ako strijelci nisu došli do izražaja na ovom meču, onda je u središtu pozornosti svakako bio glavni sudac Elvis Mujić iz Banovića. Nepotrebnim prekidanjem igre i dodjelom velikog broja žutih kartona donio je nervozu u redove obje ekipa.

Pritisak

Radnik je nastavio s pritiskom dok je na drugoj strani Ivanković pogodio vratnicu i imao mnogo opasniju situaciju pred golom. U finišu utakmice domaći su došli do remija. Odličan centaršut Nikića iskoristio je Obradović koji je u 79. minuti postigao gol. Ješe je u 82. minuti nakon udarca iz kuta imao prigodu da donese tri boda gostima, ali mreža se nije tresla.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije