UBOJSTVO

Sin držačem sjekire ubio nasilnog i pijanog oca

požar kuće
Nikola Čutuk/PIXSELL
10.01.2011.
u 08:26

Sabit Okanović iz sela Marjanovci kod V. Kladuše zatukao i usmrtio oca Emina (62)

Sabit Okanović (25) iz sela Marjanovci kod Velike Kladuše jučer je oko 1 sat usmrtio oca Emina (62), da bi tri sata kasnije sam pozvao policiju, koja je ubrzo opkolila kuću i uhitila ga. U ovom obiteljskom obračunu i osumnjičeni je zadobio ozljede. Naime, kada se iza ponoći vratio s večernjeg izlaska i umivao ispred kuće, njega je pijani otac po leđima i potiljku snažno udario drvenim držačem sjekire. Međutim, sin mu je oteo motku te ga više puta udario po glavi. Otac je mrtav pao na krevet. Susjedi nisu čuli ništa sumnjiva do dolaska policiji.

- Ubijeni Emin, koji je prije nekoliko godina otišao u mirovinu kao radnik Agrokomerca, neprestano je u alkoholiziranom stanju zlostavljao suprugu i šestero djece. Svi su otišli od njega, osim Sabita, koji je nadničario po selu. Momak nije loš, nego valjda jednostavno više nije mogao izdržati svakodnevno zlostavljanje. Osim s ukućanima, ubijeni je bio i u stalnom sukobu sa susjedima, koje je pijan psovao i napadao. Vjerujte, dobio je što je i zaslužio. Da ima države, on bi odavno završio u zatvoru, a ne njegov sin, kažu susjedi. Na mjesto zločina se ujutro pojavio i stariji sin Ibro (33), kojeg je prije dvije godine otac nožem ubo i umalo ubio. Žrtvina supruga se još ranije sklonila u susjedno mjesto Polje, gdje joj stanuje kći, dok je ostalo troje djece u inozemstvu, dvoje u Americi i jedno u Italiji. Istragu vodi tužiteljica Fadila Amidžić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije