Pred vratima Maksimira

Šimunić u Dinamo i zbog djevojke

'sport...livorno...15.08.2006. livorno, trening hrvatske nogometne reprezentacije pred prijateljsku utakmicu sa italijom u livornu, josip simunic,  foto: goran stanzl'
'Goran Stanzl'
21.08.2011.
u 09:45

Prema posljednjim informacijama, Josip Šimunić (33) na korak je do dolaska u Dinamo.

Zdravko Mamić uspostavio je vezu s Joeom, iznova frustriranom statusom u Hoffenheimu (ove sezone nije odigrao niti jednu utakmicu), te počeo dogovarati uvjete ugovora za reprezentativca sa 87 nastupa.

U Dinamu su, naime, u deficitu sa stoperima, jer osim Tonela i Vide imaju samo Cufrea, dok su Barbarić i Bišćan još uvijek oporavljenici.

Šimunić je zanimljiv jer bi došao bez odštete, a navodno ne bi bio preskup i zadovoljio bi se s plaćom najvišega ranga u Dinamu, 600.000 eura po sezoni. Joeu je važno igrati na najvišoj razini, kako bi spreman dočekao odlučujuće utakmice za plasman na EP, te naravno i smotru u Ukrajini i Poljskoj.

Na kraju, Šimunića dolazak u Zagreb privlači i iz emotivnih razloga. Saznajemo da je u vezi s jednom Zagrepčankom, te ga i njegova djevojka nagovara na preseljenje. Dinamu sada samo preostaje pričekati Šimunićev raskid s Hoffenheimom i za koji dan mogli bi predstaviti najveće pojačanje prijelaznoga roka...  

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije