Dalibor šilić

Šilić ishvalio Bilobrka pa ispalio: Idemo i po naslov i po Kup BiH

bilobrk
vl
19.01.2012.
u 09:29

Važna je prva utakmica na Grbavici, ali ona neće odlučiti tko će biti prvak, misli kapetan Širokoga

Nogometaši Širokoga Brijega odradili su prvi tjedan priprema u miru i tišini. Nema problema, bura i hladnoća su “nevažne sitnice”. Nema ni ozljeda, osim što su se treneru Branku Karačiću “ukočila” leđa. Pripremama su se s malim zakašnjenjem priključili Marciano i Jefthon.

Brazilci kasnili

-Kasnili smo dva-tri dana, ali uz dopuštenje trenera. Znate, to je zbog kompliciranih avioveza s Brazilom. Neće biti problema, dostići ćemo suigrače, rekao nam je Marciano. A Jefthon se učinio nekako tanji i malo iscijeđen: -Nema više problema s težinom, iz Brazila sam se vratio tri kilograma lakši. Na temperaturne razlike davno sam se navikao. U Brazilu je sada iznad 30 stupnjeva, ali meni to nije problem, trinaestu godinu sam u Europi, još od prve sezone koju sam odigrao u Posušju. E, bila je to dobra momčad...

-A Široki sada? Je li Široki dovoljno dobar za osvajanje naslova?

-I za naslov i za Kup, na oboje ćemo jurišati, rekao je Jefthon.

Nakon utakmice Brotnjo – Dinamo u Čitluku popričali smo s ubojitim šilom s lijevog boka plavih, Argentincem Ibanezom: -Puno mi pozdravite prijatelja Jefthona. Pravi je igrač!

Rekli smo mu da u Širokom igra i njegov zemljak Varea, bivši član Velez Sarsfielda.

-Varea? Njega još ne poznajem, ali ako je igrao za Velez, sigurno ima vrijednost, izjavio je Luis Ibanez. Dvojica najiskusnijih igrača na Pecari, vratar Nikola Marić i kapetan Dalibor Šilić između dva treninga ispijali su kavu u društvu s Lukom Bilobrkom, koji je jesen odradio u velikom stilu. U petnaest prvenstvenih susreta Luka je primio samo sedam pogodaka. Od tih sedam tri su “nevažna” protiv Travnika, jer je Široki vezirima zatrpao mrežu s pet komada.

Bilobrk za Sušića

-Da takav učinak ima neki drugi vratar, stotinu bi ga novinara guralo u reprezentaciju. A vi ga jedva to spominjete, kritizirao nas je Marić. Hm, Nikola je u dobroj mjeri u pravu. Sušiću, Sušiću, čitaš li Večernjak? Ako jesi...

-Moramo se dobro spremiti. Ako ovi iz Želje tvrde da idu na dvostruki naslov, i mi imamo isto pravo, rekao je Šilić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije