Inicijativa za Stolac

Zoster za kraj Prvog Stolac Music and Arts festivala

07.06.2016.
u 07:00

Prvi Stolac Music and Arts festival (SMART) koji se održavao u organizaciji Udruge građana “Inicijativa” iz Stoca priredio je dva dana zanimljivog kulturno-glazbenog sadržaja. Spoj kulture i glazbe svim zainteresiranim ponudio je međusobnu interakciju, sudjelovanje i uključivanje u razne festivalske sadržaje kroz radionice i kazališne predstave za djecu i odrasle.

Prije završnog koncerta grupe Zoster održana je izložba fotografija i proglašeni su pobjednici natječaja za najbolju fotografiju na temu “Hercegovina”, kao i najbolju fotografiju održane fotografske radionice.

Prvo mjesto fotonatječaja osvojila je Anja Rikalo, drugo mjesto Marin Primorac, a treće mjesto Mladen Topić.

Također su nagrađeni i najbolji sudionici radionice fotografije, koja je održana pod vodstvom fotografa Mate Zemljića, pa je prvo mjesto za najbolju fotografiju osvojila Marija Matić, drugo mjesto pripalo je Danieli Stanković, a treće Mariji Raguž. Zosterovci su svojim poznatim hitovima dobro razdrmali publiku koju je prije njih zagrijala grupa PTSP.

Inače, drugog dana Stolac Music and Arts festivala nastupio je Mali teatar Mostar s poučnom predstavom za djecu “Abeceda književnosti”, u izvođenju Ive Krešića i Igora Vidačkovića.

Udruga građana “Inicijativa” Stolac zahvalila je svima koji su na bilo koji način dali svoj doprinos u održavanju festivala, sa željom da SMART Fest postane urbano i kulturno naslijeđe Stoca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?