Naomi Campbell:

Zbog Christy Turlington sam sada zvijezda

Naomi
23.04.2016.
u 10:35

Britanska 'Crna pantera' tvrdi kako je početkom ‘90-ih nijedan dizajner ne bi angažirao da nije bilo kolegice i prijateljice Christy Turlington (47).

- Tamnopute djevojke nisu bile poželjne na pistama, ali Christy je odbijala nositi revije bez mene. Tako se borila protiv rasizma - rekla je Naomi Campbell (45).

- Odmalena sam shvatila što to znači imati tamniju kožu. Morala sam se truditi dvostruko više, biti dvostruko bolja od ostalih - napisala je Naomi u svojoj autobiografiji koja uskoro izlazi, prenosi Independant.

U emisiji Jonatha Carra, manekenka je otkrila da se žestoko borila za svoju prvu naslovnicu Vogue časopisa koji ju je, prvo, odbio. Naomi se zatim obratila dizajneru Yves Saint Laurentu.

- Objasnila sam mu situaciju i zamolila ga da mi pomogne i to je i napravio. Uvijek postoji način. Prihvatit ću svaki izazov - kazala je Campbell.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?