stručnjak za obrve otkrio

Zahtjevna Rihanna: Na modelu testira kakve obrve želi imati...

Doug Peters/Press Association/PIXSELL
13.12.2018.
u 20:33

Rihanna traži da, prije nego njoj 'sredi' obrve, Damon Roberts isproba na drugim modelima i pošalje joj fotografije.

Otkako je postala popularna, pjevačica Rihanna (30) malo se opustila i na koncertima od organizatora traži sve luđe stvari. Međutim, nije samo na nastupima tako već ima zahtjeve i za vizažiste. 

Rihannina stručnjak za obrve Damone Roberts izjavio je da pjevačica ima začuđujuće ponašanje kada je u pitanju usavršavanje njezinih obrva, prenosi Cosmopolitan. 

Navodno, Rihanna traži da, prije nego njoj 'sredi' obrve, isproba na drugim modelima i pošalje joj fotografije. Poslije toga, pjevačica odlučuje želi li takav stil obrva na svome licu. 

- Ove godine smo se prvi put našli zbog Met Gale i ona je željela posvijetliti obrve. Čak ima modela koji joj sliči i na kojemu isprobavam različite verzije obrva - kaže Damone koji s tim modelom radi sve dok ne naprave ono što Rihanna želi. 

Nakon što je za Met Galu 'otkrio' što pjevačica hoće, rekla mu je dva dana prije da treba doletjeti u New York i 'pobrinuti' se za nju. 

Roberts radi s velikim zvijezdama poput Beyonce (37), Christine Aguilere (37), Kim Kardashian-West (38), Jenne Dewan (38), Nicki Minaj (36).  Ali, iako je zahtjevna, za Rihannu je rekao da mu je jedna od najdražih ljudi s kojima radi, prenosi 24sata.hr. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije