stara ljubav

Winona brani Deppa: Johnny je prema meni bio brižan i nježan

Winona Ryder
29.06.2016.
u 08:48

Nakon Vanesse Paradis, u obranu Johnnyja Deppa (53) stala je i njegova bivša zaručnica Winona Ryder (44) koja kaže da ne može zamisliti da je glumac nasilan prema nekome koga voli.

- On je stvarno dobar, pun je ljubavi i nikad me nije zlostavljao, rekla je Winona Ryder o Johnnyju Deppu s kojim je bila zaručena ranih devedesetih.

- Naravno, mogu to reći samo iz vlastitog iskustva. Nisam bila tamo kada se to dogodilo i nikoga ne nazivam lažovom. Ja ga poznajem samo kao dobrog dečka koji je jako zaštitnički nastrojen prema ljudima koje voli. Jako mi je teško prihvatiti ovu situaciju - dodala je glumica te istaknula da joj je njihova četverogodišnja veza puno značila, prenosi 24sata.hr.

Deppa je sad već bivša žena Amber Heard (30) optužila za fizičko zlostavljanje te je pokazala modrice od njegovih navodnih udaraca. Tražila je zabranu prilaska.

Glumac se vratio kući nakon turneje s njegovim bendom Hollywood Vampires, a fanovi su se zabrinuli zbog njegovog umornog izgleda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije