Glumica za Večernjak

M. Bellucci: Voljela bih imati kućicu za odmor u Hercegovini

belluci
Foto: Frano Matić/Vecernji.ba
1/4
04.09.2014.
u 13:10

Prelijepa i planetarno popularna talijanska glumica Monica Bellucci priznaje da uživa u Čapljini

“Dosta toga lijepoga sam ranije slušala o Hercegovini i tim vrijednim ljudima na ovom prekrasnom području prepunom vrijednih turističkih i prirodnih lokacija, ali sam se u sve to uvjerila kroz svoj boravak i snimanje filma u Hercegovini. Toliko sam se udomaćila i ovdje se lijepo osjećam pa mi samo nedostaje neka vikendica ili kućica za odmor u vašoj prekrasnoj Hercegovini.

Čapljina kao biser

Svi su tako ljubazni, pa mi je ovo zasigurno i jedno od najdražih snimanja u životu. Znam da su Hercegovci oduvijek bili lijepi i snalažljivi, ali moram posebno naglasiti kako su i Hercegovke nešto posebno. Evo u to sam se uvjerila kada sam upoznala ovu mladu Čapljinku Doris Jurić, koja je ponijela lentu na izboru kraljice Miss turizma BIH, a što se odlično nadovezuje na moju tvrdnju da je Čapljina toliko lijepa kao jedan veliki prirodni biser”, skoro u jednom dahu rekla je Večernjakovu fotoreporteru slavna glumica Monica Bellucci, na ugodnom ćaskanju u hotelu “Mogorjelo” u Čapljini. Sve to naravno u trenucima odmora između dvije serije snimanja kadrova filma “Na mliječnom putu”, na prostoru parka prirode Hutovo blato kod Čapljine. U tim trenucima između snimanja Monica se najviše odmara u hotelu “Mogorjelo” u Čapljini, čije je osoblje ponosno na činjenicu da im je gošća jedna tako popularna glumica. Monica se ipak trudi odvojiti malo vremena za fotkanje sa svojim obožavateljima

Uvijek ću se vraćati

Glumica je za Večernjak još dodala kako je već dosta toga naučila o povijesti ovih krajeva i kako je oduševljena ljepotama prije svega Čapljine, ali i Trebinja i Ljubuškog, gdje se također snimaju neke scene filma. “Rano je govoriti o tome kako će film biti prihvaćen pa se time i ne opterećujemo. Bitno je da ovdje u Čapljini baš uživamo i naravno da ću se uvijek vraćati na ovo područje”, istaknula je Monica, koja se posebno slikala s mladom čapljinkom Doris Jurić, koja je proteklog vikenda proglašena pobjednicom na natjecanju za Miss turizma.

Tako su Doris i Monika plijenile pažnju svojom ljepotom, jer se na jednom mjestu ipak nalaze Missica i planetarno popularna glumica, koja uopće nije zanesena svojim slavom, pa strpljivo sluša i nađe vremena kako bi porazgovarala sa svima.

Komentara 3

Avatar white socks
white socks
12:04 05.09.2014.

Imam kućicu, jednu sobicu, možemo podijeliti. Vragu malo bilo!

BO
Bosnjak
15:10 04.09.2014.

I mi bi voljeli da imamo kucicu negdje u Italiji na Jadranu ili sredozemlju ali nemozemo jer nismo Talijani ili bilo koji drugi iz zapadne Evope ili bilo drugo gdje. Trebaju nam papiri i milion dokaza da smo ljudi. Talijani sve zajedno jos uvijek nazivaju Jugoslovenima i zale za starim granicama jadranskog mora kojeg im je Tito uzeo nazad i podario Hrvatskoj...Pitaj Dodika i njegovog prijatelja Nemanju mozda i dobijes nesto oko Trebinje..

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije