Tamburaški sastav Vranac

Vinkovčani snimili spot na Kravici

30.06.2016.
u 08:00

Hercegovački prirodni dragulj, vodopad Kravica na rijeci Trebižat u Ljubuškom, ponovno je svojom ljepotom privukao glazbenike i naveo ih na zamisao da tu snime svoj glazbeni videouradak.

Nadahnuti ljepotom prirode

Riječ je tamburaškom sastavu Vranac, koji dolazi iz ravne Slavonije, a Kravicu u kršovitoj Hercegovini izabrao je za snimanje svog novog spota.

Vrijedni, nadareni i posljednjih godina na glazbenoj sceni vrlo uspješni tamburaši i njihovi suradnici, marljivo su radili i uživali u neodoljivoj privlačnosti nadaleko poznatog vodopada, koji ih je nadahnjivao u njihovu glazbenom stvaralaštvu.

Spot je snimljen za novu pjesmu “Zauvijek ti i ja”.

Glazbu i stihove napisao je Marko Zeljković Zelja, autor jedne od najizvođenijih balada posljednjih nekoliko godina - “Sad kad došla si”, a glazbeni producent je Branimir Jovanovac Bani.

U spotu se pojavljuje i prekrasna Miss Zagreba 2016. Antonela Ivanović, a za izgled su se pobrinule kreativne djevojke iz Ljubuškog, poznate kao LOLA.tees, Helena Bilić i Jelena Džolić. Spot će režirati skladatelj pjesme Marko Zeljković Zelja, a premijera se očekuje za nekoliko dana. Članovi Vranca uvjereni su da će, uz dojmljivi glas njihova pjevača Franje Sarića, i nova pjesma “Zauvijek ti i ja” ubrzo osvojiti srca publike u Hrvatskoj, a i šire, čemu će pridonijeti i ovaj videouradak.

Najpopularniji tamburaši

Tamburaški sastav Vranac je iz Vinkovaca, na glazbenoj sceni se pojavio 2012. godine i trenutačno je jedan od najpopularnijih tamburaških sastava u Hrvatskoj. Posebice se ističu njihovi hitovi “Laži medene”, “Dotakni me pogledom”, “Neću ti lagat’, mala”.

Najznačajnija godina u radu benda je 2014., kada potpisuju izdavački ugovor s Croatia Recordsom te se posvećuju snimanju svog albuma prvijenca pod producentskom palicom Branimira Jovanovca.

Iste godine dolazi do suradnje s velikom zvijezdom Draženom Žerićem Žerom, pjevačem Crvene jabuke, te snimaju baladu “Sjena od sjećanja”. Godinu završavaju velikom promocijom svog prvog albuma “Laži medene” te koncertom u Zagrebu. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije