Koncert u Tirolu

VIDEO: Mate Bulić održao prvi koncert nakon dvije i pol godine, evo što nam je rekao

mate bulić
14.09.2022.
u 11:25

Vratio se Mate Bulić! To je bila vijest nakon Večernjakovog pečata u svibnju ove godine kada se 'kralj dijaspore' vratio na pozornicu!

Međutim, ovog puta održao je i koncert u austrijskom Tirolu, a publika je doslovno bila u deliriju. Matu smo zatekli u jutarnjoj šetnji gdje nam je ispričao kako je sve bilo.

- Što reći nego da sam presretan zbog koncerta u Tirolu. Prvo što je bio moj cilj, da nakon cijele te priče koju sam imao i dao je u javnost, da se vratim glazbi. I sada mogu reći sljedeće, a to je da sam sretan i presretan, i hvala dragom Bogu i svim ljudima koji su molili da se vratim i da radim ovo što sam radio 40 godina. Kad sam vidio publiku koja je skočila na noge, kad me ugledala i pjevala u glas sa mnom dva sata u dva komada, i emociju koju sam osjetio, ma to je veličanstveno - priča za portal Večernjeg lista BiH najpopularniji glazbenik iz Hercegovine i jedan od najpoznatijih hrvatskih i bosanskohercegovačkih pjevača nakon što je preživio agoniju i pobijedio u životnoj borbi protiv koronavirusa. Ispričao nam je Mate i jedan divan trenutak s koncerta u Tirolu. Mali dečko imena Filip je plakao kad je pjevao sa mnom pjesmu "Ja sam na te ponosan". Ljudima je to bilo jako emotivno pa sam i u prvom redu vidio publiku koja plače. Naime, Filip je pitao tatu može li pjevati sa mnom, pa su onda mene pitali, i naravno da sam prihvatio. Sa zadovoljstvom. Bila je to jedna izvrsna atmosfera, imao sam jedan svoj odnos prema tome i stvarno sam radostan što je sve ovako ispalo, da se vratim i da sve bude kako sam zamislio - priča nam legendarni pjevač. S obzirom da Mate Bulić uvijek dugoročno razmišlja, pitali smo ga i kako on gleda na budućnost.

- Ovo je bio jedan problni balon, da vidim koliko mogu. I sad kad je počelo već je počeo interes, kao povratnička priča Mate Bulića - otkriva nam Mate. Za kraj ga pitamo kakva je njegova cjelokupna ocjena proteklih mjeseci i ovog povratničkog koncerta jer estradna godina je (po)najviše njime obilježena. - Nadam se da će i u budućnosti biti dobro i da je ovaj povratak i za publiku stvarno dobar, a prema ovom što vidim, uistinu je tako. Ja sam otkrkio da mogu emociju prenijeti na svoju publiku, isto onako kako sam nekad činio, i to mi je najbitnije i to me motivira da nastavim s radom - ispričao je za Vecernji.ba pjevač.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije