SRCE LIVNA - ZLATKO DALIĆ I LIVNJACI U HUMANITARNOJ AKCIJI

Veterani Vatrenih i Zlatko Dalić pokazat će koliko srce imaju

29.07.2023.
u 13:08

Nogometni klub Troglav 1918 Livno i hrvatski nogometni izbornik, rođeni Livnjak, Zlatko Dalić i ove godine organiziraju u Livnu sredinom kolovoza humanitarni glazbeno-sportski spektakl.

Nakon prošlogodišnjeg premijernog, uspješnog izdanja, u kojem je prikupljen novac za više udruga s područja Hercegbosanske županije, ove se godine humanitarni nogometni susret i koncert održavaju za četiri livanjske udruge koje djeluju na području cijele županije. "Srce Livna" ovog će ljeta tako "kucati" za Udrugu paraplegičara i oboljelih od dječje paralize, Udrugu roditelja djece s poteškoćama u razvoju "PUŽ", Udrugu oboljelih od šećerne bolest "Krug" i Udrugu žena oboljelih od karcinoma dojke "Bistrica".

Na gradskom stadionu "Zgona" 10. kolovoza u 18 sati odigrat će se nogometna utakmica ekipa "Veterani Vatrenih" i "Livno i prijatelji". Vatrenu ekipu čine igrači koji ukupno imaju 1278 nastupa za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, a predvode je Zvonimir Boban, Davor Šuker, Mario Mandžukić, Josip Šimunić, Niko Kranjčar, Danijel Subašić, Šime Vrsaljko, Ivica Olić, Igor Štimac, Ivan Strinić, Mario Stanić, Dario Šimić, Joško Jeličić i drugi. Ekipu "Livno i prijatelji" predvodi Zlatko Dalić, a igraju njegovi prijatelji, veterani livanjskih nogometnih klubova pojačani s nekoliko bivših nogometnih majstora iz regije.

Nakon utakmice na istom mjestu bit će veliki koncert na kojem će Livnjake i njihove goste zabavljati Ludwig Band, Tarapana Band, Tiho Orlić i Mate Bulić, a na kraju će veliki koncert održati legendarno Prljavo kazalište.

Tijekom večeri bit će održana i donatorska večer Nogometnog kluba Troglav 1918 pa će posjetitelji tako uz kupnju karte za utakmicu i koncert, čime pomažu u radu četiri navedene udruge, dodatno moći pomoći i livanjskom nogometnom klubu.

Uvertira za humanitarni glazbeno-sportski spektakl "Srce Livna 2023." je 2. nogometni kamp "Zlatko Dalić". Nakon prošlogodišnjeg premijernog izdanja, i ove godine će se 7., 8. i 9. kolovoza održati nogometni kamp za djecu od 9 do 14 godina. Kamp organizira NK Troglav 1918 uz podršku Hrvatskog nogometnog saveza i hrvatskog izbornika Zlatka Dalića.

Ulaznice po cijeni od 20 KM za utakmicu i koncert već možete kupiti online, a uskoro počinje i fizička prodaja ulaznica na više lokacija diljem Bosne i Hercegovine.

Veterani Vatrenih, Zlatko Dalić, Prljavo kazalište, Nogometni klub Troglav i svi koji će doći 10. kolovoza u Livno zajedno će pokazati koliko srce imaju u humanitarnom glazbeno-sportskom spektaklu "Srce Livna 2023.".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije