OBITELJSKI PONOS

Veliki dan za malenog Blooma: Maja otkrila da je upoznao bitnog člana obitelji

04.05.2021.
u 12:42

Otkako je obiteljsko gnijezdo Šuput-Tatarinov popunio maleni Bloom, fanovi s nestrpljenjem iščekuju vijesti o najpoznatijoj bebi na estradi. Na svom Instagramu, pjevačica Maja Šuput (41) rado dijeli pojedinosti i detalje iz njihovog obiteljskog života, pa je tako najnovijom objavom oduševila obožavatelje. 

Na fotografiji objavljenoj na Instagram priči, Maja je pokazala kako njezin muž pozira sa svojim bratom, a obojica drže novorođenčad u rukama. Naime, kasnije je Maja objasnila kako je druga beba rođenda dan prije Blooma. - Dva brata i dva bratića. Bloom i Dominik - napisala je u jednoj objavi pa upotpunila opis na drugoj gdje maleni poziraju: "Bloom se išao upoznati s bratićem koji se rodio danprije njega".

Podsjetimo, pjevačica je prije mjesec i pol dana postala majka. Prvih mjesec dana pjevačica i njezin suprug Nenad Tatarinov uživali su s malenim Bloomom, a Maja se sad polako vratila svojim obvezama u showu “Supertalent” u čijem žiriju sjedi i ove sezone. Gledamo je trenutačno i u showu “Tvoje lice zvuči poznato” koji je snimala tijekom trudnoće, a što se za nju sve promijenilo otkako je postala majka, otkrila je za Večernji list u nedavnom intervjuu.

- Ne mogu vjerovati da cijeli mjesec može proletjeti u sekundi. Tih mjesec dana suprug Nenad i ja bili smo sami sa sinom, nismo imali ničiju pomoć pa čak ni klasični baka-servis. To je bila naša odluka.

Zaista smo htjeli biti sami i shvatili smo da to možemo, dobro smo organizirani i potrudili smo se da nikome ne bude teško, a da dijete zaista 24 sata na dan uživa u našoj ljubavi. Koliko mi je u trudnoći djelovalo da mi mjesec traje kao godina, sada mi je s bebom tih mjesec dana prošlo kao minuta. Bilo je to vrijeme prepuno uzbuđenja, ljubavi, otkrivanja novih stvari, gugutanja, zagrljaja, ljubljenja, mijenjanja pelena, kupanja i svega onoga što upoznavanje s bebom donosi. Proletjelo je u hipu - kazala nam je pjevačica.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije