A NIJE SMJELA

Velika tajna slavne pjevačice: Jednu ženu je voljela 30 godina

Foto: Profimedia
08.11.2019.
u 18:45

Robyn i Whitney bile su prijateljice čak tri desetljeća. Upoznale su se u ljetnom kampu, a pjevačica je bila dvije godine mlađa od nje.

Pjevačica Whitney Houston koja je preminula prije 7 godina bila je u vezi s prijateljicom i suradnicom Robyn Crawford. Naime, Robyn je odlučila sama otkriti istinu o vezi s Whitney.

- Sve je počelo prvog ljeta kad smo se upoznale. Tada je pao prvi poljubac. Ništa nije bilo planirano, samo se dogodilo - kazala je Robyn prvi put pred kamerama. Pravu prirodu odnosa s pjevačicom dugo je tajila, a sve to je počelo u 80-ima kada su još bile tinejdžerice.

 


Kazala je kako su prvu noć zajedno provele nedugo nakon prvog poljupca, a sve to je objasnila u svojoj knjizi 'A Song For You:  My Life with Withney Houston'.

Robyn i Whitney bile su prijateljice čak tri desetljeća. Upoznale su se u ljetnom kampu, a pjevačica je bila dvije godine mlađa od nje. Rekla je kako je veza između njih dvije u početku bila samo fizička, a pošto nije znala koliko će sve to trajati pokušala je uživati u svakom trenutku. 

Whitney je fizičku vezu raskinula čim je potpisala svoj prvi veliki ugovor. Crawford tvrdi da ju je upozorila da ako netko sazna za njih imat će problema u karijeri, što je bila istina 80-ih. Pjevačica se udala za Bobbyja Browna 1992., a jedna od djeveruša bila je upravo Robyn.

Majka preminule pjevačice, Cissy Houston u jednom je intervjuu s Oprah Winfrey priznala da je imala problem s činjenicom da joj je kćer bila gay.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?