ti si ogromno ćelavo dijete

Usred razvoda pojavila se snimka svađe bivše Spajsice i njenog muža

jk
07.04.2017.
u 14:00

Dok svi pričaju o razvodu bivše Spajsice Mel B od supruga Stephena Belafontea, na internetu su se pojavile snimke iz njihovog reality showa "Mel B: It's A Scary World" nastale 2010. godine.

Na jednoj snimci dolazi do svađe između Mel i Stephena koji je pokušava poljubiti dok se ona izmiče. "Ti si jedno ogromno ćelavo dijete koje samo traži", rekla mu je tad bivša Spajsica, a mnogi sad smatraju da su se već tad mogli vidjeti problemi u njihovom braku, prenosi Index.hr

Zatim mu je rekla da zaista nije raspoložena, na što ju je on proglasio dosadnom. Mel je tijekom showa otkrila mnogo o svom privatnom životu pa je tako u jednoj sceni, tijekom terapije, progovorila o svojim nesigurnostima. "Ima dana kad nemam samopouzdanja i kad sam jako nesigurna, sve što se događa prosječnoj ženi, događa se i meni. Ali pokušavam to držati u sebi", ispričala je.

U još jednoj sceni prikazanoj za vrijeme trajanja realityja, a snimljenoj tijekom terapije za parove, Stephen je rekao da on "mora imati određenu količinu seksa", a ako mu se to ne omogući da se "osjeća kao bez hrane i vode". Mel je tada progovorila i o tome da se želi što više baviti glazbom, a što manje poslovnim stvarima, no da Stephen potpuno ignorira njezine želje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije