LOŠE ZDRAVSTVENO STANJE

Uspjelo mu je: Salvador Sobral 'srušio' prokletstvo Portugala

Julian Stratenschulte/DPA/Pixsell
14.05.2017.
u 13:37

Portugalac je hospitaliziran zbog problema s bruhom. U veljači je hitno operiran, a cijela država tada je strepila za zdravstveno stanje svog miljenika

Pjesma i interpretacija mladog talentiranog Salvadora Sobrala (27) tužna je sama po sebi, a gotovo nije bilo osobe koja se nije sažalila nad pričom o navodnom zdravstvenom stanju glazbenika.

Svjetski mediji su se još prije nego je nastupio na polufinalnoj večeri, raspisali o tome da čeka transplantaciju srca no on to nikad nije potvrdio. Ipak, da Salvador ima zdravstvenih problema potvrđuje činjenica da je bio odsutan na prvim probama u Kijevu.

Nema problema sa srcem, već je operirao bruh

Navodno zbog problema sa srcem nije mogao napustiti zemlju te ga je mijenjala njegova sestra Luisa koja, osim što mu je najveća podrška u životu, je i autorica pobjedničke pjesme 'Amar Pelos Dios'.

Njegova menadžerica demantirala je te navode i objasnila što se ustvari dogodilo, piše 24sata.hr. 

- To nije istina. Oporavlja se od operacije bruha - rekla je Ana Paulo.

Mladi Portugalac u veljači je hospitaliziran zbog problema s bruhom. Tada je hitno operiran, a cijela država tada je strepila za zdravstveno stanje svog miljenika. Salvadora je stoga u Kijevu pratila liječnička ekipa.

Zalaže se za prava izbjeglica

Publici se predstavio u talent showu 'Idolos' gdje je završio na sedmom mjestu. Svoj debitantski album 'Excuse Me' izbacio je tek prošle godine.

Tijekom Eurosonga Salvador je često progovarao o problemu izbjeglištva, a na konferenciji za novinare pažnju je plijenio u majci na kojoj je pisalo 'S.O.S REFUGEES'.

- Ovo nema veze s politikom, to je humanitarna i ljudska poruka - rekao je tada.

Dodao je da je prilikom dolaska u Kijev, često razmišljao o izbjeglicama koje se, kako on kaže, pogrešno naziva imigrantima.

- Pogledajte što se događa u kampovima u Grčkoj, Turskoj i Italiji. Traže od njih dokumente, a ne razmišljaju da su oni jedva došli u Europu - kaže glazbenik.

'Ja nisam heroj nacije, naš idol je Cristiano Ronaldo'

Sobral je rekao da ga ova pobjeda neće nimalo promijeniti te da će nastaviti sa svojim svakodnevnim obvezama.

- Nismo napisali ovu pjesmu za radio. Ovo je zabavno, ali budimo realni - danas će svi pričati o meni, a sutra će me zaboraviti. Svi znaju kako to ide - našalio se.

Zahvalio se svima koji su prepoznali kvalitetu njegove pjesme, a kada ga je novinar upitao osjeća li se kao narodni heroj s obzirom da njegova zemlja dosad nije pobijedila na Euroviziji, Salvador je odgovorio 'u svom stilu'.

- Ja sam nacionalni heroj? Mislio sam da je to Cristiano Ronaldo - nasmijao se.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije