KRALJEVSKA PRAVILA

Udajom za princa poznata glumica mora napraviti veliku žrtvu

23.09.2017.
u 14:15

Glumica Meghan Markle udajom za britanskog princa morat će se pridržavat brojnih pravila kraljevske obitelji i mora se odreći glume

Otkako je i u javnosti potvrdila svoju vezu s princom Harryjem glumica Meghan Markle pod budnim je okom javnosti i kraljevske obitelji, ali ne  samo ona nego i njeni prijatelji i obitelj.

Ako postane britanska princeza 36-godišnja glumica morat će se pridržavati brojnih pravila koji će joj promijeniti život, a jedno od tih pravila je  nalaže kako članovi kraljevske obitelji ne smiju promovirati proizvode i ne smiju sudjelovati u javnom djelovanju u komercijalne svrhe. To bi  značilo da se Meghan mora odreći glume jer će njena jedina uloga postati ona uloge princeze. Da su pravila kraljevske obitelji stroga i da ih se  treba pridržavati svjedoče i njeni prijatelji, točnije glumac Patrick J Adams koji s Meghan glumi u seriji "Face". On je nedavno na Instagramu objavio fotografiju sa seta na kojoj je u društvu Meghan i ubrzo je fotografiju izbrisao.  Meghan od travnja ove godine nije aktivna na Instagramu i ne objavljuje privatne fotografije. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije