službeno se oglasili

U tvrtki poznatog hollywoodskog para 10 radnika zaraženo koronom

Hahn Lionel/ABACA/PIXSELL
16.08.2020.
u 20:45

Jedan od najmoćnijih hollywoodskih parova Jada Pinkett Smith i Will Smith bore se s probojom pandemije COVID-19 u vlasitoj tvrtki.

COVID-19 nije zaobišao ni Hollywood. Mnoge zvijezde koje inače rado viđamo na crvenom tepihu zarazile su se koronavirusom i uhvatile u koštac s posljedicama, a za Will Smitha i njegovu supruga Jadu Pinkett Smith slučaj je nešto malo drugačiji. Naime, njihov susret s COVIDom-19 nije sasvim uobičajen jer se na udaru zaraze našlo deset zaposlenika njihove tvrtke Westbrook Inc, a o proboju koronavirusa u njihove radne redove, odlučili su se i službeno oglasiti. - Primili smo deset pozitivnih testova naših suradnika koji su potom otišli u karantenu i u karanteni ostaju. Svih desetero je ponovilo testiranje i primili smo negativne rezultate. Nastavit ćemo pratiti službene smjernice i sigurnosne protokole - stoji u priopćenju kojeg su složili u duhu transparentnosti za sve suradnike i klijente.

Smithovi su osnovali Westbrook Inc. u 2019. kao sestrinsku firmu prijašnje osnovanog Westbrook Studios, koja je u osnovi Willova televizijska i filmska kompanija, piše Page Six. Westbrook u svom portfoliju uključuje i Red Table Talk Productions koji je zaslužan za produkciju istoimene Facebook Watch serije Jade Pinkett Smith. Tamo je u ožujku ugostila renomiranog epidemiologa Dr. Osterholma koji je objasnio kako se zaraza COVIDom-19 širi dok je Will mjesec dana nakon toga u svom karantenskom Snapchat showu intervjuirao doktora Anthonyja Faucija. Glumac je također na Zoomu odradio i koncert s glazbenikom DJ Jazzy Jeffom, koji je također pobijedio koronavirus.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?