OMILJENI KARAKTERNI GLUMAC

Tri godine je tajio da se borio s teškom dijagnozom: 'Šest mjeseci su me hranili na cjevčicu'

05.09.2021.
u 13:39

Glumac Stanley Tucci, mnogima najpoznatiji po ulozi u filmu 'Vrag nosi Pradu' šokirao je obožavatelje kada je otkrio da mu je prije tri godine dijagnosticiran rak. Tucci je bolest dugo skrivao od javnosti. 

Kazao je kako je bila riječ o tumoru na jeziku koji je bio prevelik da bi se mogao operirati. Dodao je i da isprva nije htio podvrgnuti se tim tretmanima jer je njegova supruga Kate 2009. preminula od raka dojke, a on se sjećao kako je to bio i što je sve zbog toga morala prolaziti.  

- Bio je prevelik za operaciju pa sam se morao podvrgavati visokim dozama kemoterapije i radijacije. Zakleo sam se bio da neću prolaziti kroz tako nešto jer je moja prva supruga umrla od raka i gledao sam je kako godinama prolazi kroz te tretmane, bilo je užasno -  kazao je Tucci u intervjuu. 

Tucci je otkrio da su se njegova djeca divno ponašala, ali i da im je bilo teško. Rekao je kako su ga hranili na cjevčicu šest mejseci, te da je jedva bio sposoban doći im na maturu.  Naglasio je kako mu definitivno nije bilo lako.  - Osjećam se puno starijim nego što sam bio prije bolesti, no i dalje želim napredovati i raditi razne stvari - zaključio je glumac. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije