Udobnost na prvom mjestu

Trenirke i ležerni komadi veliki su jesenski trend: Obožavaju ih trendseterice, a Primark ima hit komplet

03.10.2020.
u 19:35

Ležerne kombinacije u kojima trenirke vode glavnu riječ još su tijekom karantene osvojile društvene mreže, a sad su zavladale i gradskim ulicama

Tijekom karantene udobnost je bila na prvom mjestu, a kod mnogih se taj trend nastavio i po završetku lockdowna. U dućanu viđamo sve više donjih dijelova trenirki, majica s kapuljačom i sweatshirta, a oni više nisu rezervirani isključivo za ležerne prigode, već super izgledaju u kombinaciji s trapericama, pa čak i suknjama!

Posebno su popularni matchy-matchy komadi koje možemo pronaći u svakoj high street trgovini. Kombiniraju se gornji i donji dijelovi trenirki, kao i topići i kardigani, a jedini je uvjet - neka bude udobno i mekano!

O kakvom je velikom trendu riječ, potvrdio je i Primark, koji ima jedan od najpopularnijih komada - riječ je o ružičastom kompletu trenirke, topića i kardigana koji je osvojio društvene mreže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yep - the fluffiest, cosiest set of our dreams has just landed 💕 Prices from £7/€8/$9 #Primark #NewIn

A post shared by Primark (@primark) on

Velika ljubiteljica ležernih outfita u posljednje vrijeme je i Katie Holmes - još je prošle godine nagovijestila trend pletenih topova i kardigana pa je takav komplet iz Zare postao apsolutni must have. Nedavno je isfurala donji dio trenirke iz Manga u kombinaciji sa sakoom i pokazala kako su casual komadi dobrodošli u ormaru ove jeseni, a u rujnu je odabrala sivu trenirku za svadkodnevne obveze po New Yorku.

Ako proscrollate Instagramom, vidjet ćete da gotovo pa i nema trendseterice koja nije isfurala omiljenu matchy-matchy trenirku. Chiara Ferragni odabrala je model u sivoj boji i kombinirala ga s ružičastom torbicom te pokazala kako komadi koji su na prvu nespojivi, zapravo mogu odlično izgledati u kombinaciji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saturday attire ❤️ Wearing @valentinaferragnistudio earrings 🙏🏻

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) on

Ako je suditi prema kolekcijama u dućanima i društvenim mrežama, čak i oni koji nisu ljubitelji trenirki, majica s kapuljačom i sweatshirta, nisu mogli odoljeti ovom cozy trendu. U idućem shoppingu bacite oko i na komplete topića i kardigana ili donji dio trenirke i majicu s kapuljačom iste nijanse jer su takvi komadi apsolutni hit.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije