Koncertni spektakl

Thompson “zapalio” Čapljinu

SONY DSC
17.09.2016.
u 08:00

“Ovo može samo Thompson...Znali smo kako će biti dobro ozračje, ali ovo je prava ludnica. Ovo se pamti za cijeli život...”, vikala je skupina dobro raspoloženih mladića iz Neuma koji su, kao i više od pet tisuća posjetitelja, na sportskom centru u Čapljini uživali u spektakularnom koncertu Marka Perkovića Thompsona.

Kolone obožavatelja

Satima prije koncerta na sportski centar su se slijevala kolone Thompsonovih obožavatelja ne samo iz Čapljine već i svih dijelova Hercegovine, ali i Dalmacije. Tako su se mogli vidjeti transparenti iz Čapljine, Mostara, Ljubuškog, Neuma, Mokošice, Dubrovnika, Metkovića, Ploča...Svi su bili jako dobro raspoloženi i raspjevani i prije početka samog koncerta, a, naravno, prava je ludnica nastala kada je na pozornicu sa svojim bendom izišao i zapjevao na ovim prostorima iznimno popularni Thompson. 
“Lijepo se vratiti u Čapljinu i Hercegovinu gdje smo uvijek kao doma. Vidim, i Dalmacija je s nama večeras pa se radujemo tom zajedništvu. Moram vam prenijeti i to kako ima jedan Ante koji bi jako volio da je večeras ovdje s nama, ali je, nažalost, teško bolestan i leži u bolnici u Zagrebu. Zato ćemo pjevati i za njega i neka se drži te što prije oporavi”, poručio je Thompson s pozornice svojim brojnim obožavateljima te istaknuo djecu s posebnim potrebama i njihove roditelje iz udruge “Vedri osmijeh” koji su se također veselili pokraj pozornice, a koji inače prate svaki Thompsonov koncert. Na svaki njegov hit publika je bila u transu, a na nogama su bili i stari i mladi te se nisu štedjele ni ruke ni grla.

Dobra zabava

Svima je želja bila dobro se zabaviti uz nastup svoga idola koji je, naravno, i ovaj puta pjevao svoje domoljubne i druge skladbe u kojima nije zaboravio hrvatske branitelje. I u VIP loži pokraj pozornice u dobrom su raspoloženju bili novinari, političari, poduzetnici, sportaši i brojni drugi uzvanici. Na kraju je Thompson najavio skori ulazak u studio, snimanje novog albuma i novo druženje s Čapljincima.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije