Slavni glumac iz serije

Teške optužbe na račun glumca: 'Terorizirao je kolege, mnogi i danas imaju PTSP'

18.09.2021.
u 09:13

Američki glumac Patrick Dempsey (55) svjetsku je slavu stekao zahvaljujući ulozi dr. Dereka Sheparda u hit seriji "Uvod u anatomiji", a sudeći prema knjizi autorice Lynette Rice koja sadrži brojne intervuje i razgovore otkriveni su mnogi događajima iza seta koji su otkrili mračnu stanu svima omiljenog dr. Mcdreamyja koji je kolegama iz serije priuštio mnoge neugodne trenutke.

 -Držao se tako na setu jer je znao da može zaustaviti produkciju i uplašiti ljude. Bilo je sukoba i s ljudskim resursima, no tu se nije radilo o seksualnom zlostavljanju. Terorizirao je kolege i mnogi se žale kako i danas imaju PTSP koji im je on prouzročio- prisjetio se izvršni producent James D. Parriott, a navodi i kako se glumac sukobio s autoricom serije Shondom Rhimes i kolegicom Ellen Pompeo.

Dio knjige objavio je The Hollywood Reporter, a u njemu je otkriveno kako su kadrovska pitanja na kraju dovela do toga da je omiljeni lik u seriji ubijen 2015. godine, na kraju 11. sezone.

Njegov lik dr. Derek Shepherd bio je predmet ljubavnog interesa s glavnom junakinjom Merdith Grey postao je srcolomac, a njegov šarm učinio ga je omiljenim likom ženske publike.

- Svi volimo Patricka. No vremenom su napetosti rasle, a glumac ponesen slavom počeo se sukobljavati i s Shondom Rimes i Ellen Pompeo koja se ljutila jer se Patrick nije dovoljno trudio i zbog stalnog prigovaranja oko scena- prisjetila se producentica Jeannine Renshaw.

-Derek Shepherd je i uvijek će biti nevjerojatno važan lik - za Meredith, za mene i za obožavatelje', rekla je Shonda Rhimes u knjizi ne ulazeći u druge detalje.

- Apsolutno nisam nikad zamišljala da bih se mogla opraštati od našeg McDreamyja. Nastup Patricka Dempseyja oblikovao je Dereka na način na koji znam da se oboje nadamo da je postao značajan primjer onoga što bi mlade žene trebale zahtijevati od moderne ljubavi. Njegov će gubitak svi osjetiti- ispričala je Shonda Rhimes.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije